Webinar - Praktische Aanpak Science-Based Targets voor Voedselleveranciers
Basis Training: Science-Based Targets voor Voedselleveranciers. Leer hoe je je Science-Based Targets opstelt en haalt.

BEKIJK DE OPNAME (LINK)
Moet jij Science-Based Targets (CO2 reductie doelen) leveren voor retail klanten als Albert Heijn, Lidl of Jumbo? In deze basis training bespreken we hoe- en wat je nodig hebt om operationeel haalbare Science-based Targets op te stellen en te halen.
Ook beantwoorden we de meest gestelde vragen in de industrie: Hoelang duurt een SBTi proces? Welke data heb je nodig? Moet iedereen in de levensmiddelenindustrie het verplichte extra FLAG target indienen? Hoe maak je je reductiemaatregelen operationeel haalbaar?
Inhoud:
- SBTi & FLAG uitgelegd
- Compleet SBTi stappenplan + tijdlijn
- Benodigde data en gegevens per stap + voorbeelden en tips uit de praktijk
- Hoe stel je operationeel haalbare CO2 reductiemaatregelen op?
Vragen over SBTi? Of wil je de presentatie ontvangen? Neem contact op met Max via m.vanbree@factordelta.nl.